torstai 24. syyskuuta 2015

Mitä olen saanut aikaiseksi...

Sain tällä viikolla kaikki pussukkani valmiiksi peläten, että työt pitäisi saada valmiiksi syyslomaan mennessä. Onneksi kuitenkaan näin ei enää ole, vaan Pop up -kauppamme avautuu vasta 13.11.2015. Onneksi saimme enemmän aikaa, koska ryhmätyömme ovat vielä niin vaiheessa ja samalla stressitaso laski. :D Ensi viikolla aloittelen tyynyjen tekoa. Niitä tulee olemaan kahta erilaista, mutta en vielä tiedä kuinka paljon niitä teen.

 Tässä kaikki kolme erilaista pussukkaa Siipi, Piikki (violetti) ja Piikki (turkoosi).


Tein Piikki pussukoihin erilaisen tuote merkin, koska halusin sen sopivan pussukan tyyliin.

Tuotteeni sopisivat sellaisille ihmisille, jotka tietävät mistä pitävät. Heillä voisi olla myös rajumpi tyyli, tummien värien ja ehkä vähän rajuhkon printin takia. Mutta periaatteessa tuotteeni sopivat kaikille, jotka niistä pitävät. 
Sisustuksen kannalta tyynyni sopivat selkeään värimaailmaan, vaikka mustaa ja valkoista... Ja tietenkin sellaisille ihmisille, jotka pitävät linnuista. :D Taidan olla tällähetkellä ainut, joka oikeasti tietää miltä tyynyni tulevat näyttämään. En ole hahmotellut niitä minnekkään muualle. Eli kuva siitä miltä ne tulevat näyttämään on olemassa ainoastaan päässäni ja näillä näkymin hyvältä tulee näyttämään. Toivottavasti en menetä muistiani. ;D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti