maanantai 20. lokakuuta 2014

Avoimien ovien päivä !

Koululla vietetiin avoimien ovien päivää 8. - 9.10.2014. Silloin koululla kävi paljon luokkia ja näin siellä joukossa pari tuttuakin. Autoin vierailijoita kokeilemaan seulalla painamista. Joidenkin henkilöiden neuvominen oli helppoa ja toisten taas ei. Ryhmät olivat aika isoja ja vain harvat uskaltautuivat kokeilemaan kankaaseen painamista. Poikkeuksena oli pari ryhmää, jotka olivat todella innostuneita. Seuloja oli noin neljä erinlaista, jos oikein muistan.

Väliaikana painoin seuloilla ja maalasin kuvioita pensselillä kankaaseen, sekä myös pesin seulan tai pari. Tein myös välillä PhotoShopilla omaa printtiä ja aijoin tulostaa sitä, mutta en löytänyt sopivaa kangasta. Muuten päivät menivät suhtkot nopeasti ja onnistuivat oikein hyvin. Oli hauskaa autella ja opastaa ihmisiä. Loppujen lopuksi luokan pöydälle, kokeiluja varten varattu kangas, tuli yllättävän täyteen kaikenlaisia kuvioita.

Kangas ensimmäisen päivänn alkupuolella.

Kokeilin painaa seulalla käyttäen kahta väriä, lopputuloksesta ei tullut yhtään hullumpi. Valitettavasti en tajunnut silloin ottaa lopputuloksesta kuvaa.

Tässä täytän epäonnistunutta painokuvaa, vähän vaaleamman punaisella värillä. Siitä tuli ihan veikeän näköinen.

Kuvassa on kaksi lempi seulaani. Pallo sen pienuuden ja helppouden takia ja kukka seula siksi, että se oli erillainen kuin muut.

Viimeisen kuvan otin kankaasta, vain vertailun vuoksi ensimmäistä kuvaa varten, jotta näkisitte, miten paljon enemmän kankaaseen tuli erillaisia kuvia. Kangas on vieläkin pöydällä, piristämässä koulupäiviämme.

1 kommentti:

  1. Kuvailet päivien kulun havainnollisesti. Kankaan muotoutumisen prosessi on mielekäs. Plussaa omien mielipiteiden avaamisesta.

    VastaaPoista