torstai 21. elokuuta 2014

KOTITEHTÄVÄ Saana ja Olli & ferm LIVING

Saana ja Olli 

Saana ja Ollin tuotteet ovat maanläheisiä ja suomalaisaiheisia. Kankaisiin tuodaan vanha tekniikka (esim. ristipisto) esiin uudella tekniikalla. Heidän kuosinsa ovat fontteja myöten käsintehtyjä. Tuotteet painetaan Aitoossa ja Turussa sekä ommellaan Keikyällä. Hamppukaankaat tehdään Unkarin ja Romaanian alueella. Kankaiden kuosit ovat mielestäni oikein kivoja ja tarpeeksi selkeitä.





Saana ja Olli suunnittelevat kaikki tuotteensa itse, enkä löytänyt muita suunnittelijoita

 Näitä hakusanayhdistelmiä käytin tähän tehtävään:

-saana ja olli suunnittelijat
-saana ja olli materiaalit
-saana ja olli blogi




ferm LIVING

Trine Andersenin vuonna 2005 perustama yhtiö, jonka tarkoitus oli vain kraaffinen suunnittelu. Myöhemmin se kuitenkin alkoi valmistaa ja myydä lifestyle-tuotteita. Ferm LIVING suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia, innovatiivisia ja skandinaaviseen makuun sopivia sisustustuotteita. Trine Andersen suunnittelee tuottensa itse ja alun hän on siihen saanut omakohtaisesta tarpeesta. Ensimmäisen tapetin suunnittelu alkoi siten, että hän ei löytänyt sopivan tuntuista ja laatuista tapettia hyvillä kuvioilla. Sama jatkui, kun hänestä tuli äiti, eikä hän löytänyt sisustuselementtejä lasten huoneisiin.

Ferm LIVING tuotteet ovat moderneja retroisella vivahteella. Tuotteita on niin paljon, että pää tässä menee jo pyörälle. Kankaissa on iloisen leikitteleviä, järjestelmällisiä ja graaffisia kuvioita. Erilaisia tuotteita löytyy niin keittiöön, kuin olohuoneeseenkin.



Splash Table Cloth - Blue & Splash Cotton Napkins
Pentable cloth



Näitä hakusanayhdistelmiä käytin tähän tehtävään:

-FERM LIVING
-ferm living desingners
-ferm living blog
-ferm living finish desing shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti